Jyväskylän kaupunki ja Toyota Gazoo Racing järjestävät yhteistyössä kansanjuhlan, jossa juhlitaan rallin maailmanmestareita Kalle Rovanperää ja Jonne Halttusta. Paikan päällä on myös Jari-Matti Latvala.

Jyväskylän kaupunki tiedottaa, että tilaisuus järjestetään Lutakonaukiolla 14. joulukuuta kello 17.30 alkaen. Tapahtuma päättyy kello 19.00 alkavaan ilotulitukseen, joka järjestetään Toyota Gazoo Racingin väreissä.

Maksuttomassa ulkoilmatapahtumassa nähdään muun muassa maailmanmestareiden saapuminen paikalle ralliautolla, Rovanperän driftausnäytös, MM-pokaalin nostelu, kiitossanat sekä Radio Keskisuomalaisesta tutun Jari Lindströmin mestareiden ja tiimiläisten haastattelut.

Paikan päällä voi tehdä myös ostoksia, sillä myyntipaikalta löytyy mieluisat lahjat niin ralli- kuin ravifaneillekin. Myyntikojun välittömässä läheisyydessä yleisön ihailtavana ja rapsuteltavana ovat myös raviponit Elsa ja Mini.