F1-sarjan tuorein kohu löytyy Mercedekseltä.

Tallin johtohahmona lähes vuosikymmenen toiminut Toto Wolff on joutunut kansainvälisen autoliitto FIA:n tutkintaan eturistiriidan aiheuttamisesta. Samaan aikaan miehen vaimo sekä F1 Academyn toimitusjohtaja Susie Wolff on samassa veneessä.

F1-sarja on saanut tietoonsa nimettömiä ilmoituksia Wolffin poikkeuksellisista tiedonjyvistä, mitkä eivät pitäisi olla saatavilla tallipäälliköille. Wolff oli raporttien mukaan tietoinen Red Bullin vuoden 2022 budjettikattorikkomuksesta jo ennen FIA:n julkistamia finanssitietoja.

Wolffia epäilläänkin saaneen yksityistietoa FOM:in (F1-kaupallisuutta hallitseva konserni) toimista vaimoltaan Susielta.

Epäilyä vahvistaa Autosportin raportoima yhteenotto kauden viimeisessä tallipäälliköiden kokouksessa, missä itävaltalainen lipsautti salattua tietoa, joka viittaisi yhteyksiä FOM:in kanssa.

Tutkintapyyntö Wolffien toimiin tuli FIA:n puheenjohtaja Mohammed Ben Sulayemilta.