Perjantaina koettiin historiallinen hetki F1-sarjassa.

Williams tiedotti solmineensa vuoden jatkosopimuksen amerikkalaiskuljettaja Logan Sargeantin kanssa. Näin ollen viimeinenkin paikka kuljettajasirkuksessa tuli täyteen.

Sargeantin palkkaus oli historiallinen, sillä F1-sarjassa nähdään ensi kertaa identtinen 20 kuskin katras, joka myös päätti edellisen kauden. Vakikuljettajista Nyck de Vries sai lähtöpassit 10 kilpailun jälkeen viime kaudella. Hänen paikkansa ottanut Daniel Ricciardo varmisti niin ikään paikkansa kaudelle 2024.

Kauden 2023 varakuskit eivät saaneet paikkaa F1-sarjasta. Ricciardon murtaessa kätensä nuori Liam Lawson loisti hänen paikallaan AlphaTaurilla. Red Bull -juniori ei kuitenkaan saanut ajopaikkaa. De Vriesiä tuskin enää F1-sarjassa nähdään.

F1-sarja käynnistyy vajaan 90 päivän kuluttua Bahrainissa.

Williams Racing

@WilliamsRacing
Sophomore year loading…🌀

We’re thrilled to announce that @logansargeant will continue to drive for the team next season! 🙌