Las Vegasin aika-ajojen toinen sessio tarjosi katsojille ennenäkemättömän tilanteen F1-sarjassa.

Nevadan aavikon yöllisissä olosuhteissa F1-renkaat eivät näytä kuluvan ollenkaan. Radan pito lähes olematonta, mutta tämä auttaa renkaan kunnon ylläpitämiseen. Nykyformuloissa ennenäkemättömästi kuljettajat ajoivat yli 10 kierrosta vanhoilla renkailla kärkiaikoja. Huominen kilpailu voidaan ajaa lähes kokonaan samalla renkaalla. Vain pakollinen rengassääntö tulee täyttää.

Itse radalla nähtiin punaista dominointia. Ferrari-kaksikko on aivan omassa vauhdissaan Vegasin radalla. Erityisesti Charles Leclerc on häikäissyt. 10 lähtöruudun rangaistuksen saanut Carlos Sainz oli toinen. Red Bullin Max Verstappen ei tunnu pääsevän kärjen vauhtiin. Hollantilainen on yli puoli sekuntia Leclercin vauhdista.

Valtteri Bottas on niin ikään hyvässä vauhdissa. Suomalainen selvisi viimeisenä jatkoon pudottaen Red Bullin Sergio Perezin sekä Mercedeksen Lewis Hamiltonin. Jatkoon ylsivät niin ikään Williamsit sekä Haasin Kevin Magnussen.

Bottaksen lähtöruutu on vähintään yhdeksäs Sainzin rangaistuksen takia. Karsiutujina ovat myös Nico Hülkenberg, Lance Stroll sekä Daniel Ricciardo.