Las Vegasin kisaviikonloppu saa jälleen tylyn käänteen.

Jo useita tunteja viivästyneet harjoitukset ajetaan nyt tyhjille katsomoille. Yli viisi tuntia katsomoissa jatkoa odottaneet maksavat asiakkaat ohjattiin kuitenkin uloskäynneille minuutin varoitusajalla, noin 30 minuuttia ennen toisen harjoituksen jatkumista. Syyksi kilpailujärjestäjät ilmoittivat logistiset syyt.

Fanialue pidettiin auki ilman mitään lisätietoja. Kello 01:30 paikallista aikaa kilpailujärjestäjät kuitenkin löivät lapun luukulle, poistaen jokaisen katsojan alueelta. Katsojat saivat ratatoimintaa vajaat yhdeksän minuuttia. Vegasin kisajärjestäjät eivät ole hyvittämässä lippuja.

Vegasin radan korjaustyöt jatkuvat vielä pitkälle yöhön. Toistaiseksi kello 12:00 Suomen aikaa annetusta aloitusajasta jäädään vähintään 15 minuuttia.

PlanetF1

@Planet_F1
The #LasVegasGP has now closed all its fan areas, before FP2 has taken place.

A 90-minute FP2 session is now due to start at 2.15am local time... #F1