Daniel Ricciardo tiedotti perjantaina, että hän palaa tositoimiin pitkän sairasloman jälkeen USA:n osakilpailussa.

Ricciardo mursi kätensä kolarissa Hollannin osakilpailussa kesäkaudelta palatessa. Aussikuski joutui leikkauspöydälle välittömästi harjoituskolarin seurauksena, jossa hän joutui väistämään McLarenin Oscar Piastria.

Tämä tarkoittaa sitä, että huippulupaus Liam Lawson jättää kilparadat ainakin loppukauden ajaksi. AlphaTaurin parhaan suorituksen Singaporessa saavuttanut Lawson ei monen yllätykseksi saanut ajopaikkaa ensi vuodelle Red Bull -organisaatiossa. Tällä hetkellä näyttää siltä, ettei Lawsonia nähdä kuninkuusluokassa ennen kautta 2025.

Ricciardo itse ehti ajaa kaksi ehjää kisaviikonloppua ennen loukkaantumistaan. Hän korvasi F1-tulokas Nyck de Vriesin Unkarissa kaksi kilpailua ennen kesätaukoa. Viime kaudelta McLarenilta lähtöpassit saanut Ricciardo ei onnistunut kampeamaan pisteille lyhyellä stintillään kauden puolivälissä.