Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff kertoo, että kisakuskin pestin löytäminen Mick Schumacherille ensi kaudeksi on epätodennäköistä.

Mercedes nappasi Schumacherin riveihinsä täksi kaudeksi testi- ja varakuljettajan rooliin saksalaisen kahden Haas-tallissa vietetyn vuoden jälkeen. Schumacherille on etsitty ajopaikkaa ensi kaudeksi, mutta kaikissa todennäköisissä tiimeissä on ajopaikat melkolailla lukittuja.

– Toivon, että Mick löytää paikan, koska hän ansaitsee sen, mutta tilanne ei ole suotuisa, kertoi Wolff medialle Monacossa.

– Tilanne on vaikea, sillä kaikki paikat ovat varattu meidän asiakastalleissakin.

Katseet onkin siirrettävä jo melkeinpä kauteen 2025 F1-ajopaikan osalta. Se ei ole salaisuus, että Wolff yrittää kaupitella 24-vuotiasta saksalaista Williamsille. Williams käyttää Mercedeksen moottoreita, jonka lisäksi heidän tallipäälliköksi siirtyi hiljattain pitkään Mercedeksellä työskennellut James Vowles.

– Ovia pitäisi avautua ja aiomme katsoa, kuinka tilanne Williamsilla kehittyy, kommentoi Wolff suoraan viime viikonloppuna.

Schumacher menetti kisakuskin pestinsä Haasilla viime kauden päätteeksi. Saksalaiskuskin otteet eivät vakuuttaneet ja amerikkalaistiimi päätti napata hänen tilalleen kokeneen Nico Hülkenbergin.