Miamin GP:n aika-ajojen ensimmäinen osio on paketissa. Nopeinta kyytiä piti tuttuun tyyliin Red Bullin Max Verstappen.

Toiseksi nopein oli Ferrarin Carlos Sainz, joka jäi hollantilaisesta noin kolme kymmenystä. Kolmas oli Verstappenin tallikaveri Sergio Perez, ennen Charles Leclercin Ferraria. Kevin Magnussen täytti hienosti viiden kärjen Haasillaan.

Alfa Romeon Valtteri Bottas ajoi hienon kierroksen avausosion loppuhetkillä ja pääsi jatkoon helposti. Tulosluettelosta suomalainen löytyi seitsemänneltä sijalta ja vain noin puoli sekuntia kärkimies Verstappenia perässä.

Putoajien seassa nähtiin yllätys, kun Aston Martinin Lance Strollin ajohommat päättyivät jo avausosioon. Muita putoajia olivat Lando Norris, Yuki Tsunoda, Oscar Piastri sekä Logan Sargeant. Avausosion tuloslista alla.

Jos upotus ei näy, näet sen tästä.

Formula 1

@F1
Q1 CLASSIFICATION

Great effort from K-Mag 👏

#MiamiGP #F1