Mercedes järjesti heidän testikuljettajalleen Nyck de Vriesille hulvattoman läksiäistempun Abu Dhabin GP:n jälkeen.

Hollantilainen on toiminut pitkään Mercedeksen testikuljettajana, mutta ensi kaudella hänet nähdään vihdoin kisakuljettajan roolissa hänen loikatessaan AlphaTaurille.

De Vries sidottiin Mercedeksen toimesta kärryihin, joilla normaalisti roudataan F1-autojen renkaita, mutta lastiksi joutui sopimuksensa päättävä hollantilaiskuski. Tämän jälkeen tallin henkilökunta kuljetti hänet rengaskärryissä AlphaTaurin tiloihin, sillä de Vries aloittaa työt kilpailevan tiimin leirissä jo huomisesta eteenpäin.

Viimeiset hetket Mercedeksen väreissä ei kohdellut de Vriesiä helläkätisesti, sillä rengaskärryepisodia aiemmin hänet oltiin viskattu satama-altaaseen pulikoimaan. Twitterissä leviää kuvia huvittavasta tempauksesta.

Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.

Roksana Ćwik

@RoksanaCw

Chris Medland

@ChrisMedlandF1
Mercedes tied @nyckdevries to a tyre trolley, and a huge group of the team wheeled him down to AlphaTauri and dropped him in the garage (after earlier throwing him in the marina). Starts work with his new team tomorrow #F1 #AbuDhabiGP
😉😉😉