Daniel Ricciardo ei lähtökohtaisesti aja F1-kilpailuja ensi kaudella. Päättyneellä kaudella Ricciardo nähtiin McLarenin ratissa, mutta tulevaksi kaudeksi rooli muuttuu. Mies siirtyy Red Bullin vara- ja testikuskiksi.

– Daniel on hyvä kuljettaja, mutta uskon että tauko kisakuskina olemisesta tulee hänelle tarpeeseen. Ennen Red Bull -uutista ajattelin, että jopa täysi välivuosi olisi voinut olla hyvä idea hänelle, Mika Häkkinen sanoo Unibetin tiedotteessa.

Häkkinen myös paljasti, että hänenkin lopettamisensa olisi voinut olla vain väliaikaista.

– Kun minä päätin F1-urani, McLaren-pomoni Ron Dennis suostutteli minut kutsumaan sitä sapattivuodeksi, mutta tiesin, etten olisi tulossa takaisin, Häkkinen sanoo.

– Danielin tilanne on kuitenkin erilainen. Hänellä on ollut pari vaikeaa kautta, ja hänen pitää löytää motivaationsa uudelleen. 33-vuotiaana aika on hänen puolellaan.