Abu Dhabin GP:n kolmannet vapaat harjoitukset on paketissa. Kauden viimeisten treenien kärjessä nähtiin tälle kaudelle totuttuun tyyliin molemmat Red Bullit, joista Sergio Perez oli tällä kertaa vauhdikkaampi.

Maailmanmestari Max Verstappen jäi tallikaveristaan noin puolitoista kymmenystä. Seuraavina tulivat viikko sitten Brasiliassa nopeat Mercedekset, joista Lewis Hamilton oli kolmas. Britti jäi kärkimies Perezisistä hieman yli kaksi kymmenystä.

George Russell harjoitteli neljänneksi vauhdikkaimmin, ennen McLarenin Lando Norrista. Ferrari-miesten kyyti ei vakuuttanut, sillä Charles Leclerc oli vasta kuudes ja Carlos Sainz seitemäs. Punaiset autot tipahtivat kärjestä jo noin kuuden kymmenyksen päähän.

Kymmenen kärjen täyttivät Daniel Ricciardo, uransa viimeistä kisaviikonloppuaan kaasutteleva Sebastian Vettel sekä Alex Albon.

Sessio keskeytettiin noin puolivälin tienoolla erikoisen tilanteen johdosta, kun AlphaTaurin Pierre Gaslyn autosta irronnut komponentti tuhosi auton oikean eturenkaan. Radalle jääneen romun takia sessiossa pidettiin punaisten lippujen myötä pieni breikki.

Punaisten lippujen yhteydessä nähtiin toinenkin noteerattava tapahtuma, kun Mercedeksen Lewis Hamilton otettiin tuomariston tutkintaan punaisten lippujen aikana ohittelusta. Tilanteen tutkinta on tässä kohtaa vielä kesken.

Alfa Romeon Valtteri Bottaksen vauhti riitti 14:nneksi ja eroa kärkeen napsahti 1,2 sekuntia.

Kolmannen harjoituksen koko tuloslistan näet alta.

Jos kuva ei näy, näet sen tästä.

Formula 1

@F1
🏁 FP3 CLASSIFICATION 🏁

The @redbullracing duo power to the top 👊

#AbuDhabiGP #F1