Red Bull -tallissa ei silitellä päätä heidän mestarikuljettajansa Max Verstappenin käytöksestä Brasilian GP:n loppuhetkillä.

Hollantilaiskuljettaja kieltäytyi tallinsa määräyksestä päästää tallikaveri Sergio Perez edelle. Perez käy vielä omaa taistoaan MM-sarjan hopeasta ja jokainen piste olisi ollut tässä kohtaa tärkeää.

– Minä olen sanonut jo, että en aio tehdä niin. Olen antanut teille syyni ja minä pidän siitä kiinni. Onko selvä, kiukutteli Verstappen tiimiradiossa tallilleen.

Perezille kerrottiin jo viimeisellä kierroksella, että Verstappen päästää hänet ohitseen, mutta ruutulipun heilahtaessa lupaukset muuttuivat varikkomuurilla pahoitteluksi meksikolaiselle. Perez ei sanojaan säästellyt tajutessaan, ettei apua tallikaverilta herunut.

– Kiitos tästä kaverit. Hän näytti arvonsa ja sen, kuka hän todella on, sanoi Perez kylmästi tallikaveristaan.

Energiajuomatallin neuvonantaja Helmut Marko ehti jyrähtää välittömästi kilpailun jälkeen, eikä päästä hollantilaista helpolla tapaukseen liittyen. Markon mukaan viikon päästä ajettavassa Abu Dhabin GP:ssä Verstappen saa tehdä kaikkensa auttaakseen Perezin pisteissä kakkoseksi.

– Abu Dhabissa Max tekee kaikkensa auttaakseen Checon toiseksi kuljettajien pisteissä. Kaikki selvitetään tiimin sisäisesti ja se on tavoitteemme Abu Dhabia ajatellen, kommentoi Marko.

Perez on päätöskilpailuun lähdettäessä tasapisteissä Ferrarin Charles Leclercin kanssa.

Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.