Yksi kauden vaativimmista kisaviikonlopuista vaikeutui entisestään F1-talleille. Singaporen viimeinen harjoitus päästiin aloittamaan vasta 30 minuuttia sovitusta.

Koko viikonloppua kiusaa hurja saderintama. Aamupäivällä katuradalla vihmonut saderintama jätti radan niin kuivasti, ettei varikko auennut vasta kuin session puolivälissä. Sadetta odotetaan myös myöhemmälle tänään.

Lopulta session nopeimman ajan kellotti Ferrarin Charles Leclerc. Monacolainen peittosi Red Bullin Max Verstappenin yli puolen sekunnin turvin. Kolmanneksi reilun sekunnin päähän tallikaveristaan sijoittui Carlos Sainz.

Valtteri Bottas jäi vaikeissa olosuhteissa yli neljä sekuntia kärkiajasta. Suomalainen oli lopulta sijalla 18. Alfa Romeolle olosuhteet eivät lupaa hyvää, sillä Zhou Guanyu suoritui vielä suomalaista heikommin. Ero Leclerciin oli melkein viisi sekuntia.

Aika-ajot on määrä aloittaa kello 16:00.