Max Verstappen teki F1-historiaa sunnuntaina Meksikossa. Kaksinkertainen maailmanmestari nappasi kauden 14. voittonsa. Tähän määrään ei ole kukaan F1-kuski pystynyt yhden kauden aikana aiemmin. Myös Lewis Hamiltonin yhden kauden piste-ennätys murskaantui.

Palkintopallille ajoivat Mercedeksen Lewis Hamilton sekä kotikilpailussaan ajava Sergio Perez. Hamiltonin sekä Mercedeksen strategia kovalla renkaalla ei toiminut lainkaan, eikä miehellä ollut palaa voittoon. Sama koski neljänneksi maaliin tullutta George Russellia.

Ferrarikuskit ajoivat maaliin yli 50 sekuntia kärkeä perässä Carlos Sainz etunenässä. Seitsemänneksi maaliviivan ylitti Daniel Ricciardo. Aussikuski tuhosi Yuki Tsunodan kilpailun ja sai kolaristaan 10 sekuntia sakkoa, mutta miehen huima ajo lopussa piti miehen omalla sijoituksellaan.

Kahdeksanneksi ajoi Alpinen Esteban Ocon. Ranskalainen piti McLarenin Lando Norrisin takanaan.

Viimeisen pistesijan nappasi Alfa Romeon Valtteri Bottas. Suomalaisen kilpailu oli jälleen vaarassa jäädä pannukakuksi, mutta Fernando Alonson tekninen vika piti suomalaisen pisteillä.

Bottaksen strategia oli heikko. 40 kierrosta medium-setillä ajanut Bottas sai alleen kovan rengasseoksen kilpailun loppuun, mikä oli väärä valinta. Piste on kuitenkin tervetullut Alfa Romeolle. 32-vuotias ei ollut ajanut kymmenen parhaan joukkoon sitten Kanadan osakilpailun kesäkuussa.