Mercedeksen F1-tähti Lewis Hamilton paljastaa, että miehen ura tulee jatkumaan vielä monia vuosia.

Seitsenkertainen maailmanmestari kertoo, ettei takarajoja uran päätökselle ole asetettu, sillä britti aikoo ryhtyä keskusteluihin monivuotisesta jatkosopimuksesta Mercedeksen kanssa.

Hamiltonin nykyinen sopimus tallin kanssa päättyy ensi kauden lopussa. Lähestulkoon kaiken urallaan voittanutta brittiä houkuttaa edelleen ennätyksellisen kahdeksannen maailmanmestaruuden metsästäminen.

– Suunnitelmissa on monivuotinen jatko tiimini kanssa. En todellakaan tiedä, mitä seuraavat viisi vuotta tuovat tullessaan ja yritämme edelleen työstää sitä, sanoo Hamilton.

Hamilton kertoo tuntevansa olonsa mahtavaksi henkisesti sekä fyysisesti vaikka mittarissa alkaa olemaan iänkin puolesta jo kilometrejä. 37-vuotias tähtikuljettaja vitsailee lopettavansa viimeistään siinä vaiheessa, kun Fernando Alonso tekee näin, sillä espanjalaiskonkari on tätä nykyä ruudukon vanhin kuljettaja.

– Ehkä siinä vaiheessa ajattelisin kahdesti, sillä olisin kaikista vanhin kuski, vitsailee britti.

Kuluva kausi on ollut Hamiltonille vaikea ja hänellä on kolme kilpailua aikaa ottaa jälleen kerran yksi ennätys omiin nimiinsä. Hamilton on voittanut vähintään yhden osakilpailun jokaisella ajamallaan F1-kaudella ja jakaa ennätyksen legendaarisen Michael Schumacherin kanssa.

Nimenomaan kuluvan kauden vaikeudet sekä auton heikko suorituskyky ovat lisänneet brittimestarin nälkää jatkaa ja niittää tulevaisuudessa lisää menestystä tallinsa kanssa.

– Meillä on edelleen mestaruus, joka meidän täytyy voittaa takaisin ja rakastan sitä missiota sekä haastetta tiimini kanssa, jatkaa Hamilton.

– En malta odottaa niitä aikoja, kun palaamme jälleen menestyskantaan. Siihen, että saisimme viimeinkin sen voiton ja mestaruuden. Se tulee tekemään näistä kaikista vaikeista hetkistä sen arvoista, sanoi britti.

Lähde: motorsport.com