Hollannin GP:n toiset vapaat harjoitukset on saatu pakettiin. Session nopeimmat kierrosajat merkattiin Ferrari-kuljettajille, kun Charles Leclerc oli nopein ennen Carlos Sainzia.

Ferrari-kaksikko ajoi lähes tasatahtiin, sillä Sainz jäi tallikaveristaan vain neljä tuhannesosaa.

Avausharjoituksessa vahvaa vauhtia pitänyt Mercedes väläytti myös toisessa treenissä, kun Lewis Hamilton ehti kolmanneksi, jääden vain 72 tuhannesosaa kärkiajan ajaneesta Leclercistä. Myös McLarenin päivä oli valoisa, kun Lando Norris oli neljäs ja britti jäi kärjestä vain kymmenyksen verran.

George Russell täytti viiden kärjen Mercedeksellään. Avausharjoituksessa radan varteen jäänyt MM-kärki Max Verstappen ylsi vasta kahdeksanneksi nopeimaan aikaan. Hollantilaisen auton ympärillä kävi kuhina myös toisen treenin aikana, joten Verstappenin päivässä riitti haasteita.

Alfa Romeon suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas ei ainakaan vielä perjantaina vauhtiaan väläytellyt. Bottas oli toisen harjoituksen 18:s ja jäi kärjestä 1,8 sekuntia.

Sessio keskeytettiin muutamaksi minuutiksi harjoituksen loppuhetkillä, kun AlphaTaurin Yuki Tsunoda pyörähti ulos radalta, jääden hietikolle jumiin.

Kisaviikonloppu jatkuu lauantaina klo 13:00 käynnistyvillä kolmansilla harjoituksilla. Aika-ajot ovat luvassa myöhemmin iltapäivällä klo 16:00.