Ranskalaislehti AutoHebdo uutisoi McLarenin Daniel Ricciardon olevan paalupaikalla Fernando Alonson korvaajaksi. Kaksinkertainen maailmanmestari jättää Alpinen tämän vuoden jälkeen.

Red Bullilla uransa parhaat vuodet ajanut Ricciardo kävi kahden kauden ajan Renaultilla (nykyinen Alpine) ennen siirtymistään McLarenille. Brittitallissa aussin meno ei ole kuitenkaan vakuuttanut nuoren lupauksen Lando Norrisin rinnalla.

Ricciardon maanmiestä ja Alpinen juniorikuskia Oscar Piastria on pidetty lähes varmana korvaajana Alonsolle jossain vaiheessa, mutta AutoHebdon mukaan Piastrin ja Alpinen esisopimus raukesi heinäkuun jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että hallitseva F2-mestari voi neuvotella vapaasti myös muiden tallien kanssa.

Lehden mukaan Piastrin managerina toimiva Mark Webber on aloittanut neuvottelut McLarenin kanssa saadakseen Piastrin Ricciardon paikalle McLarenille.

Ricciardolla on kuitenkin vuosi jäljellä sopimustaan McLarenilla. Jos Alpine ja Piastri eivät löydä yhteistä säveltä neuvotteluissa, voisi “vaihtokauppa” australialaiskuskien välillä olla mahdollinen.