McLarenin tämän kauden päätteeksi jättävää Daniel Ricciardoa ollaan viemässä uusimmissa huhumyllyissä takaisin Red Bull -organisaatioon. F1 News -sivusto kertoo Ricciardon olevan yksi vaihtoehto Alpha Taurille ensi kaudeksi.

McLaren päätti purkaa Ricciardon sopimuksen tämän kauden päätteeksi. Australialaisen otteet eivät olleet vakuuttaneet tallijohtoa.

Australialainen on yhdistetty huhuissa myös Haasille aiemmin. Alpha Taurilla saattaa olla kuitenkin kaksi paikkaa vapaana kuluvan kauden jälkeen, kun myös ranskalaiskuski Pierre Gaslyn nykyinen sopimus päättyy tähän kauteen.

F1 Newsin lähteiden mukaan ranskalaistalli Alpine on ollut yhteydessä jo Gaslyyn ensi kauden osalta. Talli etsii korvaajaa Fernando Alonsolle, joka siirtyy kuluvan kauden jälkeen Aston Martinille. Alpinen juniorikuljettaja Oscar Piastri, jolle Alonson paikka olisi ollut tarjolla, on Ricciardon potkujen seurauksena suuntaamassa McLarenille.

Näin ollen Gaslyn paikka voisi vapautua Ricciardolle, joka debytoi Red Bull -organisaatiossa jo kaudella 2012 Toro Rosson eli nykyisen Alpha Taurin riveissä.