F1-talli Williams julkisti keskiviikkona Alex Albonin monivuotisen jatkosopimuksen.

Brittitallin PR-puolella käytettiin hyvää pelisilmää, kun he ilmoittivat pian Oscar Piastrin sekä Alpine-tallin välisen sekoilun jälkeen tekevänsä ison ilmoituksen keskiviikkona klo 17:00 Suomen aikaa.

Julkistus piti lopulta sisällään thaikuljettaja Albonin sopimuksen ja hän julkaisi sosiaalisessa mediassa oman päivityksensä jatkopahvista pilke silmäkulmassaan.

– Ymmärtääkseni minun suostumukseni myötä Williams Racing on laittanut ulos pressitiedotteen, jossa kerrotaan minun ajavan heidän tiimissään ensi vuonna, aloitti Albon kuittailunsa käyttäen Piastrin täysin päinvastaista julkaisua esimerkkinä.

– Tämä on totta ja olen allekirjoittanut sopimuksen Williamsin kanssa kaudesta 2023. Tulen ajamaan Williamsia ensi kaudella, vinoili veikeä thaikuski.

Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.

Alex Albon

@alex_albon
I understand that, with my agreement, Williams Racing have put out a press release this afternoon that I am driving for them next year. This is right and I have signed a contract with Williams for 2023. I will be driving for Williams next year.

😂 let’s gooo @williamsracing 💪