F1-talli Alpinen sekä heidän junioriohjelmaan vuosia kuuluneen Oscar Piastrin välillä tuntuu olevan ylimääräistä kipinää.

Alpine tiedotti aiemmin tänään Piastrin ajavan heidän riveissään ensi kaudella kisakuljettajana, mutta pian tämän jälkeen australialainen ilmoitti sosiaalisessa mediassa kaiken tämän olevan hölynpölyä.

– Käsittääkseni Alpine on julkaissut tänään pressitiedotteen, jossa sanotaan minun ajavan heidän riveissään ensi kaudella. Tämä on väärää tietoa, enkä ole allekirjoittanut sopimusta Alpinen kanssa kaudesta 2023, twiittasi Piastri.

Piastrin twiitissä vaikuttaisi olevan vielä mehukas lisämauste, josta jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä, että onko Piastri Alpinen mies vai ei.

– En tule ajamaan Alpinella ensi kaudella, luki Piastrin julkaisussa.

Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.