Britannian GP:n lähdössä nähtiin hurja tilanne, jossa usea kuljettaja joutui mukaan suureen kolariin. George Russell osui lähdöstä Pierre Gaslyn kanssa, jonka aiheuttanut ketjukolari lähetti Alfa Romeo -kuljettaja Zhou Guanyun auton ympäri.

Kiinalainen ajautui kovaa vauhtia yli rengasvalliin suoraan turvavallin väliin, eikä nuorukainen päässyt autosta pois omin avuin.

Zhou on kuitenkin tuoreiden tietojen mukaan tajuissaan, mutta hänet kiidätettiin välittömästi jatkotutkimuksiin lääkintäkeskukseen Silverstonen radalla. Myös kolarissa mukana ollut Alexander Albon vietiin jatkotarkastuksiin. Sebastian Vettel lähetti thaikuskin suoraan seinään, joka oli lähellä viedä myös Valtteri Bottaksen mukanaan

Kilpailu keskeytettiin välittömästi, eikä sen jatkumisesta ole toistaiseksi tietoa. Kilpailua ehdittiin ajaa noin kolme mutkaa.