Red Bull -kuljettaja Max Verstappen ei ole vaikuttunut FIA:n päätöksestä ryhtyä toimiin autojen pomppimisongelmien vähentämiseksi.

Red Bull on yksi talleista, jotka ovat onnistuneet hyvin pääsemään ylitse auton liiallisesta pompottamisesta. MM-kärki ilmaiseekin pettymyksensä FIA:n aputoimista autojensa kanssa epäonnistuneiden tallien suuntaan.

– Olen pettynyt siitä, että sääntöjä muutetaan jälleen kerran kesken kauden, sanoo Verstappen RACERILLE.

Verstappen osoittaa syyttävää sormea puhtaasti Mercedeksen suuntaan, joka on koko alkukauden ollut suurissa vaikeuksissa kilpurinsa kanssa.

– Sen ei pitäisi mennä niin, että yksi talli valittaa jatkuvasti kovaan ääneen, jonka jälkeen ryhdytään muutoksiin, jatkaa hollantilainen.

– Mielestäni useat tiimit ovat tehneet uskomatonta työtä poistaakseen sellaiset ongelmat, joten sen ratkaiseminen on ehdottomasti mahdollista.

– Ajokorkeutta nostamalla ei ole näitä ongelmia, mutta sitten menetät suorituskykyä. Jos et onnistu autosi kanssa ongelman suhteen, niin se on sinun eikä sääntökirjan ongelma, paukuttaa Verstappen.

Vaikka Mercedes saattaakin olla aluksi tilanteen yksi suurimmista kärsijöistä heidän joutuessaan nostamaan kilpurinsa ajokorkeutta, pelkää Verstappen voimasuhteiden heittelehtimistä muidenkin tallien välillä.

– Se on harmillista, että tätä lähdetään muuttamaan kesken kauden. Tiimit ovat selvästi näyttäneet voivansa ajaa normaalisti tai ainakin huomattavasti vähemmillä ongelmilla kuin toiset, totesi Red Bull -tähti.