Seitsemänneksi Miamissa ajanut Valtteri Bottas oli tyytyväinen kilpailuunsa, vaikka lopussa pieni virhe sattuikin.

Bottas jäi lopulta Mercedes-kaksikon taakse. Suomalainen oli heikossa tilanteessa turva-auton takia jo ennen ajovirhettä. George Russell oli juuri tullut varikolle vaihtamaan tuoreet renkaat, joten britin ohitus oli todennäköinen.

Bottaksen mukaan pito suomalaisen renkaista katosi välittömästi, kun ajolinjalta poikettiin.

– Se oli aika huonoa säkää turva-auton kanssa. Russell pääsi siitä vaihtamaan tuoreet renkaat ja pääsi ajamaan aika kovaa, Bottas aloitti Viaplayn haastattelussa.

– Mulla meni yksi jarrutus vähän pitkäksi. Täällä kun linjalta poistuu, niin pito heikkenee paljon. En voinut tehdä mitään ja osuin sitten seinään.

– Koko kilpailu piti pysyä tarkkana. Ajolinjalla ei ollut ongelmaa, mutta pito katosi välittömästi siltä poistuessa. Tällä kertaa vähän väärässä kohtaa lipsahti, mutta saimme kuitenkin hyviä pisteitä. Meillä on hyvä auto ja pystyimme taistelemaan Mercedestä vastaan. Harmi että emme päässeet edelle, mutta vauhti oli hyvää.

Bottas on onnistunut nappaamaan viidestä ensimmäisestä kilpailusta 30 pistettä. Alfa Romeo tallina ei ole yltänyt samaan määrään kahden edelliskauden aikana yhteensä.