Jälleen keskikastin huipulle aika-ajoissa sijoittunut Valtteri Bottas oli tyytyväinen suoritukseensa. Seitsemännestä ruudusta huomiseen kilpailuun lähtevä suomalainen oli kuitenkin huolissaan ennen kisaviikonloppua.

Bottaksen mukaan Alfa Romeo ei ollut luottavainen siihen, että Barcelonan rata toimisi tallin auton kanssa hyvin. Roppakaupalla uusia päivityksiä autoonsa saanut Bottas uskoo kuitenkin, että tallin vauhti tulee vain paranemaan sunnuntaina.

– Radalla oli tosi tasaista. Tämä on tällä hetkellä automme suorituskyky, näillä sijoille me tulemme olemaan, kun saamme autosta kaiken irti, Bottas aloitti Viaplayn haastattelussa.

– Se on hyvä nähdä, sillä olimme varmoja, että tämä rata sopii meille huonommin kuin Miami.

– (Uudet päivitykset) auttoivat selkeästi meitä. Olisimme olleet muutaman sijan alempana ilman päivityksiä. Ensi viikon rata (Monaco) sopii meille vielä paremmin, joten silloin nähdään vielä enemmän.

– Kisavauhti meillä on kuitenkin yleensä ollut parempaa, kuin aika-ajoissa, joten se antaa toivoa huomiselle. Rengaskulumakin on ollut meillä hyvää, joten voimme toivottavasti taistelemaan jälleen Mercedeksen kanssa huomenna.