Saksalaisjulkaisu Auto, Motor und Sport raportoi torstaina, että Valtteri Bottaksen Alfa Romeo aikoo tuoda suuren päivityspaketin seuraavaan osakilpailuun Espanjassa.

Alkukaudella keskikastin kärkipäässä ollut Alfa Romeo on onnistunut ohittamaan kahden edelliskauden pistemääränsä vain viiden kilpailun jälkeen. Kokenut Bottas on ollut pisteillä jokaisessa kilpailussa, missä suomalaisen kilpuri on kantanut maaliin asti.

Nyt talli on kuitenkin halukas ottamaan seuraavan askeleen. Bottas on uskonut jo viikkoja olevansa McLarenia sekä jopa Mercedestä nopeampi. Uusien päivitysten myötä tämä väite saisi enemmän tuulta alleen.

Bottas jäi Miamissa Mercedes-kaksikon taakse kilpailussa, mutta aika-ajoissa suomalaisen kyyti oli parempaa. Alkukaudella yllättänyt Haas ei ole onnistunut kääntämään vauhtiaan pisteiksi samalla tavalla, kuin viime kaudella pohjamudissa tallin kanssa viettänyt Alfa Romeo.

Espanjan GP ajetaan ensi viikolla Barcelonassa. Kissasivulle pääset täältä.

Alta näet Bottaksen loistosuorituksen Miamin aika-ajoissa.