F1-sarjassa on viime vuosina nähty entistä useampia kypärämalleja. Kuljettajat ovat saaneet enemmän vapauksia ilmaista itseään muokkaamalla kypärämallejaan eri kilpailuihin.

Yksi eniten kyseistä vapautta käyttänyt kuljettaja on McLarenin Lando Norris. Yli 10 eri kypärämallia kahden edelliskauden aikana käyttänyt britti säväyttää myös historian ensimmäisessä Miamin osakilpailussa.

Norrisin kypärä on väritetty näyttämään koripallolta. Miami Heat on yksi NBA-koripallosarjan tunnetuimmista joukkueista, eikä tämä ole jäänyt huomaamatta Norrisilta. Tuttu sinikeltainen väritys on nyt tehnyt tilaa koripallotyylille.

F1-kuljettajat ovat olleet paljon esillä viime päivinä Miamissa. Mercedes-kuljettaja George Russell oli katsomassa Miami Heatin pudotuspeliä. Lewis Hamilton oli puolestaan golfaamassa NFL-legenda Tom Bradyn kanssa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.