Lähes vuoden F1-sarjaan pääsyä etsinyt Michael Andretti neuvotteli kuninkuusluokan tallipäälliköiden kanssa Miamin kisaviikonloppuna.

Andretti kiersi varikkoalueita kerätäkseen nimikirjoituksia päälliköiltä vetoomukseensa, jolla poistettaisiin uusilta talleilta vaadittu 200 miljoonan dollarin maksu.

RN365-sivuston mukaan Andrettin ehdotus ei kuitenkaan kerännyt suurta suosiota F1-tallien sisällä. Ainoastaan kaksi tallia, Alpine sekä McLaren allekirjoittivat amerikkalaisomistajan vetoomuksen.

Alpine siitä syystä, että Renault toimisi Andrettin tallin moottorivalmistajana, jos uusi talli koskaan kuninkuusluokkaan saapuu. McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown on puolestaan Andrettin hyvä ystävä.

Tällä hetkellä Andrettin sekä Liberty Median välinen kiista voi edetä jopa oikeuteen. F1-sarjan omistajilla on kuitenkin varaa jatkaa taistelua oikeussalissa.

Andretti neuvotteli viime vuonna myös Sauberin kanssa mahdollisesta yhteistyöstä tallin kanssa. Ideaa ei ole vielä kuopattu, sillä Alfa Romeon jatko Sauberin kanssa F1-sarjassa ei ole vielä varmaa. Merkin päätös selviää organisaation mukaan heinäkuussa.