Viimeiset kuusi kuukautta myrskyn silmässä ollut Aston Martin näyttää olevan pahasti hakoteillä. Tallin kilpuri ei vastaa legendaarisen autovalmistajan mainetta, eikä organisaation tarjoama budjettikaan tunnu menevän oikeisiin asioihin.

Tämän lisäksi tallin sisällä, erityisesti johtotehtävissä on nähty paljon vaihtuvuutta. Pitkäaikainen tallipällikkö Otmar Szafnauer nosti kytkintä ja liittyi Alpinen riveihin viime talvena. Syynä tähän oli jatkuvat yhteenotot omistaja Lawrence Strollin kanssa.

Nyt kanadalainen näyttää savustaneen taas yhden johtoportaan henkilön ulos Astonilta. Organisaation tiedotteen mukaan Aston Martinin toimitusjohtaja Tobias Moers on Jättää tehtävänsä. AutoCarin mukaan Moers otti yhteen Strollin kanssa AM:n tulevaisuuden suunnasta.

Entinen Mercedes-AMG-pomo Moers haluaisi vahvistaa Aston Martinin suhdetta saksalaisvalmistajan kanssa, mutta Stroll haluaa viedä toimintaa Italiaan Ferrarin tykö. Entinen Ferrarin tekniikkapäällikkö Roberto Fedeli sekä toimitusjohtaja Amedeo Fedisa korvaavat Moersin

Aston Martin valahti viime kaudella MM-pisteissä sijalle seitsemän. Tällä kaudella pistetili aukesi viimeisenä, kun molemmat kuskit onnistuivat tuomaan tallille pisteitä.