Formula 1:n omistavan Liberty Median toimitusjohtaja Greg Maffei paljastaa F1-sarjan tehneen mittavat maakaupat Las Vegasissa uuden F1-kilpailun järjestämiseksi.

Liberty Media on ostanut reilun 15 hehtaarin alueen Las Vegasin pääkadun eli Las Vegas Stripin itäpuolelta. Ostetulle alueelle on määrä rakentaa talleille pysyvät varikko- ja toimistoalueet. Hintaa kaupalla on 240 miljoonaa dollaria eli noin 225 miljoonaa euroa.

Maakaupan avulla F1-sarja varmistaa sen, että matka radalle ei olisi talleilla liian pitkä kisaviikonloppuna.

Liberty Median omistusaikana F1-sarja on laajentanut Yhdysvaltain markkinoilla merkittävästi. Tänä viikonloppuna ajetaan ensimmäistä kertaa historiassa Miamin GP.

Las Vegasin GP on määrä ajaa ensimmäisen kerran jo ensi kaudella. Las Vegasin myötä sarjassa olisi jo kolme kilpailua Yhdysvalloissa. Miamin ja Vegasin lisäksi maassa on järjestetty F1-sarjan ensimmäisestä kaudesta lähtien Yhdysvaltain GP, joka ajetaan nykyään Teksasissa.