Toista vuottaan F1-sarjassa kilpaileva Mick Schumacher on tyytyväinen uuteen tallikaveriinsa, Kevin Magnusseniin. Tanskalainen palasi kuninkuusluokkaan lyhyellä varoitusajalla, kun venäläiskuski Nikita Mazepin sai lähtöpassit Ukrainan sodan myötä.

Mazepinin sekä Schumacherin dynamiikka ei toiminut viime kaudella. Kaksikko oli jatkuvasti napit vastakkain, eikä yhteistyö radan ulkopuolellakaan tuntunut toimivan.

Nyt saksalaisella on rinnallaan kokenut Magnussen. Schumacherin mukaan kaksikon yhteistyö on toiminut paljon paremmin sekä avoimemmin.

– Kevin on kilpaillut niin pitkään. Hän aloitti F1-sarjassa vuonna 2014 ja on kokenut monta erilaista kilpailua. Se kokemus auttoi häntä varmasti sopeutumaan tämän vuoden autoon niin nopeasti, Schumacher kommentoi SpeedWeekille.

– On todella mielenkiintoista seurata, miten hän lähestyy kisaviikonloppuja. Hyödymme paljon yhteisestä kommunikaatiosta. Jaamme kaiken saamamme tiedon siitä, miltä auto tuntuu meidän mielestämme radalla.

– Sitten iskemme sen kaiken yhteen, jotta pystyisimme parantamaan autoa. Joskus minä olen nopeampi, joskus Kevin on.

– Minusta tämän vuoden yhteistyö tallikaverini kanssa on paljon miellyttävämpää. Kaikki on sujunut todella hyvin. Me muovaamme odotuksia jatkuvasti. Viime kaudella 16 sija olisi ollut huima saavutus.

Schumacherilta jäi välistä Saudi-Arabian kilpailu rajun kolarin takia. Saksalainen tuhosi kilpurinsa aika-ajoissa, mutta selvisi tilanteesta onneksi vammoitta. Magnussen on onnistunut nappaamaan pisteitä molemmissa kilpailuissaan.