Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner sanoo, että he ovat korjanneet Max Verstappenin Australian GP:n keskeytykseen johtaneen ongelman.

Hallitseva maailmanmestari joutui keskeyttämään jo toistamiseen kolmeen ensimmäiseen kilpailuun kakkospaikalta Melbournessa. Keskeytyksen syy oli kuitenkin tallille lopulta yllätys, sillä syy löytyi erittäin hyvin testatusta osasta.

– Olemme työskennelleet Hondan kavereiden kanssa Japanissa ja he löysivät syyn. He ratkaisivat sen ja uskomme ongelman olevan korjattuna täksi viikonlopuksi, kertoi Horner Sky Sportsille.

– Se oli vain todella harmillista, sillä se oli sellainen osa, jolla on ajettu kymmeniä tuhansia kilometrejä ilman ongelmia ja Australiassa sellainen ilmaantui täysin väärään aikaan.

Red Bullin autot ovat jääneet jo kolmesti alkukauden kilpailuissa radan varteen, kun Verstappenilla on kaksi keskeytystä ja Sergio Perezillä yksi. Horner näkee kuitenkin valoa tunnelin päässä, sillä energiajuomatalli on onnistunut selvittämään kaikki autoon iskeneet lastentaudit.

– Se antaa meille toivoa, että olemme löytäneet kaikkiin luotettavuusongelmiimme ratkaisut. Nyt vain toivomme, ettei tällaisia yllätyksiä ilmaannu enää lisää, sanoi Horner.

Max Verstappenin viikonloppu starttasi parhaalla mahdollisella tavalla, kun lentävä hollantilainen onnistui nappaamaan ykköspaikan lauantaina ajettavaan sprinttikilpailuun.