Nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel kunnioittaa Ukrainassa vallitsevaa sotatilaa tyylikkäällä eleellä Bahrainin talvitesteissä. Saksalaiskuski on värittänyt klassisen kypärämallinsa saksan lipun väreistä Ukrainan väreihin.

Vettel puhui Barcelonassa jyrkästi Venäjän toimintaa vastaan. Aston Martin -kuljettajan mukaan ”hullun johtajan päätöksen takia monet viattomat tulevat menettämään henkensä”. Vettel oli myös ensimmäinen taho F1-sarjassa, joka kieltäytyi kilpailemasta nyt jo perutussa Venäjän GP:ssä.

Kypärässä lukee myös teksti ”No War”. Kuljettajat kokoontuivat yhteen keskiviikkoiltana Bahrainissa osoittaakseen tukensa tapatumille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Valtteri Bottas

@ValtteriBottas
We the F1 drivers stand with people from Ukraine for peace and freedom. Please NO WAR

#StandWithUkraine
#RacingUnited
#GPDA