Viime kaudella kuljettajien mestaruuden voittanut Red Bull päätti säväyttää F1-kansaa viimeisenä talvitestipäivänä. Talli esitteli uudet päivitykset kilpuriinsa lauantaiaamuna pienen odottelun jälkeen.

RB:n jo valmiiksi erikoinen sivuponttooniratkaisu on kokenut lisää kehitystä. Ennen suhteellisen tasaisesta sivusta on tehty enemmän kuhmuraisempi, jotta ilmavirta kulkisi enemmän tallin toivomalla tavalla. Myös auton pohjalevy on kokenut muutoksia.

Talli menetti noin 45 minuuttia testausaikaa heti aamupäivän kärkeen, mutta Sergio Perezin päästessä radalle, kellotti meksikolainen välittömästi kärkiajan. Nyt talli on kuitenkin työstänyt kilpuria jälleen pidemmän tovin. Kärkiaika kuuluu artikkelin kirjoitushetkellä Alfa Romeon Guanyu Zhoulle.

Myös tallin verivihollinen, Mercedes säväytti aiemmin talvitesteissä. Saksalaistalli esitteli torstaina täysin uuden kilpurin, josta puuttuivat sivuponttoonit kokonaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.