Red Bull -kuljettaja Max Verstappen antaa jälleen suoraa palautetta Netflixin Drive to Survive -sarjalle.

Kovaan suosioon nousseen dokumenttisarjan neljäs tuotantokausi tuli katseltavaksi Bahrainin GP:n alla. Sarjassa seurataan viime F1-kauden tapahtumia ja tilanteita sekä henkilöitä avataan hieman pintaa syvemmältä.

Useat kuljettajat ovat antaneet mielipiteensä tuoreesta kaudesta, eikä palaute ole ollut mairittelevaa. Kuljettajien mielestä sarjassa nähtäviä tapahtumia ylidramatisoidaan ja tapahtumakulkuja vääristellään. Hallitseva maailmanmestari ei halunnut osallistua sarjan tekoon viime kaudella, mutta sai muutaman jakson katsellessaan yllättyä nähtyään omia haastattelujaan tuoreella kaudella.

– Katsoin muutaman jakson uusimmasta ja yllätyin. Yhtäkkiä löysin itseni siellä höpöttelemässä, hämmästeli hollantilainen ennen perjantain harjoituksia Saudi-Arabiassa.

– Se on todennäköisesti materiaalia jostain vuodelta 2018 ja jotain mitä on käytetty uudestaan. Se liittyi johonkin taisteluun ja mitä tykkään niissä tehdä. Se ei tietenkään ole oikein ja huomasin äänenikin olleen hieman erilainen.

Verstappen kertoo myös huomanneensa, että hänen keskustelujaan on taltioitunut mikrofoneihin ympäri varikkoa, joista on otettu käyttöön runsaasti tavaraa.

– Minun täytyy näköjään olla varovaisempi, sillä se ei vain ole minun juttuni.

– Se mistä en todellakaan pitänyt, eikä edes liittynyt minuun, vaan jaksoon jossa käsiteltiin Danielia (Ricciardo) ja Landoa (Norris). He ovat kaksi aivan mahtavaa tyyppiä ja ensinnäkin erittäin mukavia kavereita.

– He saivat Landon näyttämään aivan mulkulta, jota hän ei todellakaan ole. Sitä jaksoa katsellessa monet saattavat ajatella, että kuka tuo on ja mitä he*vettiä täällä tapahtuu, puhisee lentävä hollantilainen.

Verstappen on näreissään siitä, että lajiin uutena tutustuvat saavat mahdollisesti väärän kuvan sarjassa esiintyvistä henkilöistä, kuten tässä tapauksessa Norrisista.

– Hän on mahtava kaveri ja ihmiset saavat välittömästi täysin väärän kuvan henkilöstä, harmitteli Verstappen.