Toisen onni on jonkun epäonni. Tämä ei voisi olla enemmän totta Mercedeksen sekä Red Bullin välillä Bahrainin GP:ssä.

RB:n kilpailu näytti sujuvan mainiosti, kunnes ongelma polttoaineensyötössä pakotti molemmat autot keskeyttämään aivan kilpailun lopussa. Max Verstappenin kone hyytyi toiselta sijalta noin kolme kierrosta ennnen ruutulippua. Viimeisellä kierroksella Sergio Perezin auto pyörähti avausmutkassa moottorin hajotessa.

Tämä tarkoitti sitä, että omien standardiensa mukaan heikkoa avauskilpailua ajanut Mercedes nappasi kilpailussa sijat kolme ja neljä. Lewis Hamilton ylsi kuin ylsikin palkintokorokkeelle.

Viime kaudella todella tiukassa taistelussa Red Bullin kanssa ollut Mercedes makseli viime kauden lopun kalavelkoja takaisin sosiaalisen median puolella. Tallin twitter julkisti päivityksen, jossa selvästi ilkuttiin Red Bullin epäonnelle.

– Me rakastamme nähdä tuollaista, Mercedes twiittasi Perezin keskeytyksen jälkeen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

@MercedesAMGF1
You love to see it.