Uudistunut kilpailun johto on lähettänyt tiimeille ja kuljettajille tiiviin ohjeistuksen kauden avauskilpailun alla, kertoo F1-toimittaja Adam Cooper Twitter-tilillään.

Kilpailunjohtaja Niels Wittichin sisältö on varsin selkeä. Kilpailun johto jättää tiimien vastuulle epäselvät tilanteet sijoituksien takaisin antamisesta mahdollisissa epäselvissä kilpailutilanteissa.

Tiimit eivät myöskään saa väitellä tapahtumista kilpailun johdon kanssa. Jos talli päättää jättää antamatta sijoituksen takaisin, voivat he esittää kilpailun johdolle syyn mahdollisen tutkinnan varalta.

Kuljettajilla on yksi kierros aikaa antaa sijoitus takaisin, mikäli ohitus on tapahtunut sääntöjen vastaisesti. Wittichin ohjeistuksessa lukee myös, että autojen mennessä rinta rinnan mutkaan, on sisäpuolella ajavan auton jätettävä vähintään yhden auton verran tilaa radan ulkokurvin puolelle.

Bahrainin GP starttaa klo 17:00 Suomen aikaa.