Viimeiset kaheksan valmistajien mestaruutta F1-sarjassa voittanut Mercedes on yrittämässä jotain ihmeellistä Bahrainin talvitesteissä. Monen tallin odotettiin tuovan uusia päivityksiä kauden päätestiin, mutta Mercedes on tuomassa radalle täysin ennenäkemättömän kilpurin.

W13-autosta on poistettu kokonaan sivuponttoonit. Asiasta huhuttiin jo alkuviikosta, mutta varmuutta muutokselle ei ollut. Nyt kuitenkin kuvat varikolta paljastavat, että näin Mercedes on todella tehnyt.

Corello dello Sportin mukaan kyseinen kehityspäätös on hämmästyttänyt Mercedeksen. Suorituskyvyssä on määrä nähdä ”monsterimainen” loikka. Myös muut tallit ovat ilmaisseet huolensa siitä, kuinka paljon Mercedes on päätöksen takia edellä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Albert Fabrega

@AlbertFabrega
Los no pontones de Mercedes . Queee???

The no sidepods of Mercedes . Whaaat?????
#f12022