Takaisin kärkikolmikkoon F1-nokkimisjärjestyksessä palannut Ferrari on ollut reippaan huhumyllyn keskellä tällä viikolla. Italialaisjulkaisu Corriere della Serra raportoi, että FIA:n presidentti sekä Ferrarin entinen tallipäällikkö Jean Todt olisi palaamassa takaisin italialaistalliin.

Todtin pitkä pesti autoliiton johtajana päättyy ensi kuussa. Ranskalainen on Ferrari-historian menestyksekkäin tallipäällikkö. Vuosina 1994-2008 tallin sisällä vaikuttanut Todt voitti peräti kuusi kuljettajienmaailmanmestaruutta sekä seitsemän valmistajien pystiä.

Nyt Todtia yhdistetään mahdolliseen neuvonantajan rooliin Ferrarin F1-toimintaan ensi kaudesta alkaen. Italialaistallin päällikkö Mattia Binotto kuitenkin kiistää raportin.

– Luin tätä raportointia ja spekulaatiota aiemmin, joten olen tietoinen tästä. Mutta toistaiseksi kyseessä on vain spekulaatiota, Binotto kommentoi RaceFans-sivuston mukaan.

– Olen henkilökohtaisesti työskennellyt Jean Todtin kanssa, hän oli pomoni. Koen oppineeni paljon häneltä. On ollut kunnia työskennellä hänen kanssaan ja niin olisi myös tulevaisuudessakin. Meillä on tallina vielä paljon opittavaa.