F1-sarjan viimeinen vapaa kuljettajapaikka täytetään ensi viikolla. Valtteri Bottaksen uusi talli Alfa Romeo on ainoa valmistaja F1-gridillä, joka ei ole paljastanut molempia kuljettajiaan.

Tähän on kuitenkin tallipäällikkö Frederic Vasseurin mukaan tulossa muutos pian. Ranskalaisen mukaan päätös toisesta kuljettajasta on jo tehty.

– Olemme tehneet jo päätöksen toisesta kuljettajasta. Meidän pitää vain viimeistellä muodollisuudet. Julkistus tapahtuu Brasilian kilpailun jälkeisenä tiistaina, Vasseur kommentoi Canal+ -kanavalle.

Bottaksen rinnalle suurella todennäköisyydellä valitaan F2-kuljettaja Guanyu Zhou. Kiinalaiskuljettajaa on huhuttu Alfalle läpi syksyn. Sosiaalisessa mediassa kiersi kuva, jossa Shanghaissa sijaitseva Alfa Romeon autoliike mainosti Zhouta jo Alfan kuljettajana.

Antonio Giovinazzin tunnepurkaus Meksikossa tuntui viittaavan siihen, että italialaisen loru F1-sarjassa on loppumassa ainakin Alfa Romeon kanssa. Tallin huippulupaus Theo Pourchaire ei Vasseurin mukaan ole vielä valmis kuninkuusluokkaan.