Lewis Hamilton ennustaa, että brittimestarin taistelu George Russellin kanssa tulee muistuttamaan paljon Hamiltonin sekä Fernando Alonson välistä kamppailua vuonna 2007. Tällöin kaksikon välit olivat todella tulehtuneet jatkuvan tallin sisäisen tappelun takia. Lopulta Alonso jätti McLarenin kauden jälkeen.

Hamiltonin mukaan hän ajaa nykyään eri mentaliteetilla. Hän pyrkii silti luonnollisesti voittamaan Russellin, mutta 36-vuotias toivoo, että hänen tulevasta tallikaveristaan kruunataan jonain päivänä F1-mestari.

– Hän (Russell) haluaa olla nopea välittömästi. Minä muistan vuoden 2007 Alonsoa vastaan. Halusin näyttää välittömästi pystyväi voittaa hänet ja odotan Georgen tekevän saman. Hänellä on pakko olla tuollainen mentaliteetti, tai muuten hän ei olisi voittaja-ainesta, Hamilton kommentoi BBC:lle.

– Mutta minä olen nykyään henkisesti eri tilanteessa. Minä haluan todella nähdä hänen menestyvän. Jossain pisteessä minä jätän sarjan taakseni, ja haluan nähdä tallikaverini olevan seuraava britti, kenestä kruunataan maailmanmestari.

– Vaikka pyrin voittamaan, niin haluan antaa positiivista vaikutusta hänelle toimia tallissa. Kaikki datan tutkimiseen, auton kehittämiseen sekä itse ajamiseen liittyen.

Russell korvaa Mercedeksellä viisi edellistä vuotta ajaneen Valtteri Bottaksen. Suomalainen siirtyy Alfa Romeo -talliin monivuotisella sopimuksella.