Haas puskee huumorilla eteenpäin: Tallipäällikkö jaksaa vitsailla – ”Päädymme vielä paalupaikalle!”

© Kuva: Getty Images

Haas-tallissa ei olla umpisurkeasta kaudesta huolimatta menetetty ainakaan huumorintajua.

Haas on ollut pakan perällä täysin omassa luokassaan jonon jatkona kuluvalla kaudella. Suurin syy tähän on se, ettei talli ole kehittänyt autoaan käytännössä ollenkaan viime kauden jälkeen, sillä he panostavat täysillä ensi kauden sääntömuutoksiin.

Tallipomo Günther Steiner vitsailee tiiminsä Meksikon GP:n kisaennakossa, että muiden viime aikaistan runsaiden moottorirangaistuksien takia amerikkalaistalli starttaa vielä jossakin kilpailussa paalupaikalta.

– Me toivomme edelleen, että jossain vaiheessa kaikkien täytyy vaihtaa moottorinsa ja me päädymme paalupaikalle! Näyttää kuitenkin siltä, että kisat alkavat loppumaan kesken, vitsailee Steiner.

Uudestaan vakavoiduttuaan italialainen sanoo muiden rangaistuksien auttavan ennen kaikkea heidän tulokaskuljettajiaan keräämään arvokasta kokemusta starttaamaan kisoihin muualtakin kuin takarivistä.

– Niiltä sijoilta lähteminen harjoittaa heitä enemmän ensi kautta silmällä pitäen, jolloin toivomme lähtevämme paremmilta sijoilta ihan omin avuin, viittaa Steiner ensi kauden mahdollisesti kilpailukykyisempään kilpuriin.

– Se on suuri mahdollisuus heille oppia joka kerta, kun he tekevät sellaisia lähtöjä. He oppivat paljon siitä, kuinka käyttäytyä niissä tilanteissa ja yrittää ottaa siitä kaikki irti.

Haas-tallin kuljettajat Mick Schumacher ja Nikita Mazepin ovat aiheuttaneet käytännössä vain harmia muille kuljettajille radalla kuluvalla kaudella, joskin jälkimmäisenä mainittu huomattavasti enemmän.

Schumacher on pariin otteeseen väläytellyt aika-ajoissa vauhtiaan jättämällä muiden tallin kuljettajia taakseen umpisurkealla Haas-autolla. Mazepin ei ole selvinnyt tulokaskaudestaan yhtä puhtain paperein.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.