Kansainvälisen autourheiluliiton FIA:n mukaan Mercedeksen moottorissa ei ole mitään sääntöjen vastaista. Tallin pahin kilpailija Red Bull jätti FIA:lle selvityspyynnön Turkin GP:n jälkeen Mercedeksen merkittävästi parantuneen suoravauhdin takia.

– Mercedes on todella nopea suorilla ottaen huomioon, millaista downforcea he käyttävät. Olemme seuranneet tätä jo Silverstonesta lähtien. Siinä on jotain outoa, Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner sanoi sunnuntaina.

Red Bullilla epäiltiin Mercedeksen lisäävän tehoja moottoriinsa laittomasti polttomoottorin välijäähdyttimen avulla.

Red Bullin toisen johtohenkilön, Helmut Markon, mukaan, moottorista ei löytynyt mitään sääntöjen vastaista.

– FIA on tarkistanut ja vahvistanut asian. Meidän on hyväksyttävä FIA:n päätökset, Marko sanoi Motorsport-Magazinille.