Rangaistuksia satelee Turkin osakilpailussa – Fernando Alonso mukana kahdessa osumassa

© Kuva: Getty Images

F1-tuomariston liipasinsormi on ollut herkässä Turkin GP:n ensimmäisillä kierroksilla. Avauskierrosten osumista langetettiin kaksi viiden sekunnin aikasakkoa. Toinen Pierre Gaslylle ja toinen Fernando Alonsolle.

Alonso oli kuitenkin osapuolena molemmissa osumissa. Espanjalainen osui Gaslyn kanssa avausmutkassa sen jälkeen, kun Sergio Perez ajoi itsensä Gaslyn sisäpuolelle. Ranskalaiselta loppui tila, joten väistöliike kumpaankaan suuntaan ei onnistunut.

Joukon peräpäähän pudonnut Alonso purki turahutuneisuuttaan Haasin Mick Schumacheriin. Espanjalainen yritti todella uhkarohkeaa ohitusta, mikä johti yhteentörmäykseen. Tällä hetkellä Alonso on sijalla 17. Gasly puolestaan on viides.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.