Onko Valtteri Bottas suljettu Mercedeksen kehitykseltä Alfa Romeo -siirron takia? Nyt puhuu yksi tallin päälliköistä

Suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksen taival Mercedeksellä tulee päätökseen tämän vuoden joulukuussa. Viisi vuotta saksalaistallissa viettänyt Bottas vaihtaa mustan ajonutun Alfa Romeon väritykseen.

F1-sarjan yleinen käytäntö on ollut vähentää informaation syöttämistä kuljettajalle, joka on vaihtamassa maisemaa. Erityisesti kauden 2022 sääntömuutosten astuessa voimaan kysymys kuuluukin: onko Bottas enää tietoinen Mercedeksen kehitystyöstä?

Tallin ratatoimien johtaja Andrew Shovlin vakuuttaa, että Bottas on edelleen yhtä paljon osallisena kuin ennenkin.

– Valtteri on yhtä paljon osana tiimiämme, niin kuin kaikki muutkin. Emme pimitä häneltä mitään, Shovlin kommentoi RN365-sivuston mukaan.

– Molemmat MM-tittelit ovat tärkeitä meille ja Valtteri tulee olemaan avainasemassa molempien voittoon. Emme siis näe hyötyä siinä, että pimittäisimme häneltä informaatiota.

– Valtteri on ollut kanssamme pitkään, hän tietää operointitapamme. Ei olisi mitään järkeä sulkea häntä ulkopuolelle nyt.

Bottas voitti kauden ensimmäisen osakilpailunsa Turkissa viime viikonloppuna. Samalla Mercedes kasvatti johtoaan valmistajien MM-taulukossa kolmella pisteellä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.