Monivuotinen sopimus toi Valtteri Bottakselle mielenrauhan – ”Pystynyt keskittymään vain ajamiseen”

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas kertoo olleensa tällä hetkellä vapautuneempi ja rentoutuneempi kuljettaja kuin muutama viikko takaperin. Alkukausi oli vaikea, mutta viime aikoina on lähtenyt kulkemaan paremmin.

Suomalaiskuljettajan monivuotinen sopimus Alfa Romeon kanssa julkistettiin Italian GP:n yhteydessä. Siitä lähtien Bottas on kerännyt MM-sarjassa enemmän pisteitä kuin kukaan muu.

– Oli mukavaa saada voitto muistutuksena siitä, että pystyn voittamaan kisoja, sanoo Bottas Autosportille.

– Siitä oli jo aikaa. Rehellisesti sanoen Monzan jälkeen olen tuntenut olevani rennompi ja pystynyt keskittymään täysin vain ajamiseen.

– Tietysti se auttaa, kertoo suomalainen.

Vaikka Bottas vaihtaakin maisemaa ensi kaudeksi Alfa Romeolle, ei hän ole ainakaan itse huomannut mitään poikkeavaa Mercedeksen toiminnassa tallin sisällä.

Tavoite on edelleen tehdä maksimaalinen tulos jokaisessa kilpailussa ja voittaa Mercedekselle valmistajien maailmanmestaruus.

– Tiimi on ollut hyvä, eikä mikään ole muuttunut. Kaikki on täysin normaalia ja kaikki ovat hyvällä mielellä, jatkaa Bottas.

– Olen yhä jokaisessa palaverissa mukana, kuten ennenkin viimeisen viiden vuoden aikana. Jos heillä on ollut jotain muita tapaamisia, niin en ole ainakaan tietoinen niistä.

– Ainakin minulle kaikki on edelleen ihan normaalia, kertoi Bottas.

Valtteri Bottas ajaa Mercedeksellä jo viidettä kauttaan ja on päässyt niistä jokaisella juhlimaan kauden päätteeksi valmistajien ykköstilaa.

Ensi kaudella suomalainen nähdään Alfa Romeon puikoissa, jonne hän allekirjoitti monivuotisen -ja ainakin kauden 2024 loppuun saakka ulottuvan sopimuksen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.