Max Verstappen valitti Turkin GP:n aikana rattiongelmasta – hollantilainen paljastaa mistä oikein oli kysymys

© Kuva: Getty Images

Toisena Turkin GP:n ruutulipun ohittanut Max Verstappen valitti tallilleen useaan otteeseen rattiongelmasta kilpailun aikana. Hollantilainen paljasti kilpailun jälkeen, että vika ei kuitenkaan vaikuttanut hänen vauhtiinsa.

Verstappenin mukaan ongelma oli kilpailun aikana vaihteistossa. Myöhemmin Verstappen kuitenkin korjasi sanomistaan tiimiradioon. Ratin näytöllä vaihdenumeron viereen ilmestyi sana, joka piti manuaalisesti poistaa ratin asetuksista.

– Kyseessä ei ollut vaihteisto-ongelma. Vaihteen numeron viereen ilmestyi sana, joka ei lähtenyt pois. Jouduin siis itse manuaalisesti poistamaan sen, Verstappen selvensi kilpailun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Auton ohjaus oli hieman vaikeaa, sillä auto tuntui puskevan vasemmalle, mutta myös renkaat olivat jo kuluneet. Se kuitenkin vaikutti minuun jo startissa. Mutta kyse ei ollut mistään vakavasta, joka olisi rajoittanut suorituskykyä.

Verstappenin kisa oli todella yksinäinen. Mercedeksen loistavasta kyydistä johtuen hollantilainen päätti ottaa todella konservatiivisen lähestymistavan kilpailuun.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.