Kolmatta vuotta F1-sarjassa ajava Lando Norris ajaa elämänsä parasta kautta. Neljäs sijoitus MM-taistossa sekä neljä palkintosijaa ovat nostaneet 21-vuotiaan mukaan parhaiden kuljettajien keskusteluun.

Brittikuljettajan onnistumista ei kuitenkaan tule pitää itsestäänselvyytenä. Nuori Norris aloitti kauden epävarmasta asemasta. Miehen hyvä ystävä Carlos Sainz siirtyi Ferrarille ja tilalle tuli täynnä tarmoa oleva Daniel Ricciardo. Vaikka aussikuski ei olekkaan onnistunut oletetulla tavalla, niin pidettiin häntä McLarenin uutena ykköskuljettajana.

Norris yllättäen otti kyseisen roolin harteilleen, eikä ole katsonut taakseen. 21-vuotias kuitenkin myöntää, että Ricciardon kanssa työskentely on selvästi erilaista verrattuna Sainziin.

– Ystävystyin Carloksen kanssa nopeasti, sillä pidimme samoista asioista. Rakastamme kilpailemista radalla sekä golfissa, joten tulimme toimeen helposti, Norris aloitti Gazetta dello Sportin haastattelussa.

– Danielin kanssa tilanne on erilainen. Voin kuitenkin vakuuttaa, että hän on samanlainen TV:ssä. Hän on kiltti ja tulemme toimeen myös kulisseissa. Hän on loistava kuljettaja ja opin häneltä paljoon

Ricciardon voitto Italian GP:ssä oli McLarenin ensimmäinen sitten vuoden 2012. Aussikuljettaja on korkeimmasta korokkeestaan huolimatta silti 44 pistettä tallitoveriaan perässä.