Ralf Schumacher kommentoi veljestään kertovaa koskettavaa uutta dokumenttielokuvaa – ”Se oli todella iso asia”

© Kuva: Getty Images

Netflixiin viime viikolla julkaistu dokumenttielokuva Schumacher antoi katsojille mahdollisuuden nähä legendaarisen Michael Schumacherin elämään kilparatojen ulkopuolella. Kaksituntisen aikana ääneen pääsivät saksalaisen perhe, ystävät sekä vanhat kilpakumppanit.

Myös Schumacherin veli Ralf Schumacher pääsi ääneen dokumentissa. Nyt veljeskatraan nuorempi kertoo omat mielipiteensä Netflixin uutuustuotteesta.

– Minusta se oli todella hienosti kuvattu ainakin liittyen urheiluun sekä kilpailemiseen. Dokumentissa oli mukana myös paljon henkilökohtaisia asioita, varsinkin Michaelin perheeltä. Se oli minusta jo iso asia, Schumacher kertoi Sport1-julkaisulle.

Schumacher oli aina yksityinen mies, joka halusi pitää elämänsä radan ulkopuolella salaisena. Nuorempi veli oli samanlainen tässä asiassa.

– Me emme voineet koskaan liikkua minnekkään, olimme niin suosittuja. Lehdistö ja media on aina ollut iso osa elämäämme. Minä sanon itselleni: ”Tulen olemaan niin onnellinen joskus, kun tämä on ohi”.

Schumacherin perhe on päättänyt pitää seitsenkertaisen maailmanmestarin pois valokeilasta hänen vuoden 2013 onnettomuutensa jälkeen. Perhe haluaa säilyttää saksalaisen pitkään vaalineen yksityisyyden.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.