Hollannin GP:n viimeinen harjoitussessio on saatu päätökseen. Ensimmäistä kertaa kotikisassaan session kärkeen kurvasi Max Verstappen. Hollantilaisen kierros oli uskomaton. 23-vuotias oli yli puoli sekuntia toiseksi ajanutta Valtteri Bottasta nopeampi (1:09.623).

Verstappen sai vetoapua tallikaveriltaan radan viimeisessä osiossa, mutta oli jo kahden sektorin jälkeen reilusti Bottasta edellä. Suomalainen peittosi tallikaverinsa Lewis Hamiltonin, joka oli kolmas.

Sessio jatkoi tuttua kaavaa perjantailta. Radalla nähtiin paljon ajovirheitä sekä ulosajoja. Pahin tilanne nähtiin Carlos Sainzin kohdalla, mikä keskeytti harjoitukset hetkeksi.

Positiivisen testituloksen koronasta saaneen Kimi Räikkösen korvaaja Robert Kubica vietti lähes koko session radalla. Puolalainen totutteli autoon ja oli lopulta sijalla 19. Mick Schumacherin edessä.

Jos harjoituksia on uskominen, niin voi iltapäivän aika-ajosta tulla todella kaoottinen. Tilaa radalla ei ole paljoa ja pienikin virhe voi johtaa törmäykseen seinän kanssa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Formula 1

@F1
Here's how FP3 played out ⬇️

Who has been impressing you most so far this weekend?

#DutchGP 🇳🇱 #F1