Kuluneen viikon sopimusuutiset olivat naula Nico Hülkenbergin arkkuun – Paluu F1-sarjaan erittäin epätodennäköinen

© Kuva: Getty Images

Saksalaiskuljettaja Nico Hülkenberg elätteli toiveita paluusta kisakuljettajan tehtäviin ensi kaudeksi.

Kuluvan viikon kuskijulkistuksien myötä kokeneen saksalaisen haaveet kuitenkin ovat haihtumassa. Realistisia paikkoja ei yhtäkkiä enää ole ja Hülkenberg kertookin Bildille, että yksi luku hänen urallaan tulee väistämättä päätökseen.

– Minulla ei ole keskusteluita Alfa Romeon kanssa. Loppupeleissä se olisi ollut viimeinen mahdollisuus kaudelle 2022, sillä muut paikat ollaan viety, sanoi saksalainen.

Hülkenbergin huhuttiin neuvottelevan paikasta Williams-talliin, mutta brittitalli julkisti kuluvalla viikolla Nicholas Latifin sekä Alexander Albonin sopimukset. Viime kaudella kolme kertaa Racing Pointilla tuurannut Hülkenberg joutunee lopettamaan haaveet kuninkuusluokkaan palaamisesta.

– Jos se ei onnistu nyt, niin sitten luku F1-sarjan osalta sulkeutuu omalla kohdallani, harmitteli 182 kisaviikonloppua tahkonnut Hülkenberg.

Nico Hülkenbergia pidetään yleisesti hyvänä kuljettajana, joka ei koskaan ole saanut mahdollisuutta huipputallissa.

Ilman ainuttakaan palkintopallisijoitusta koko uransa ajaneen saksalaisen huippuhetkiin kuuluu paalupaikka Williamsin puikoissa kauden 2010 Brasilian GP:ssä. Hän oli myös mukana vuonna 2015 voittamassa arvostettua Le Mansin 24 tunnin kilpailua Porschella.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.